ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
banner imagebanner image
 
 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας "Αντωνίου Κωνσταντίνος" η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην Περιοχή Μεγάλη Παναγία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων (εκσκαφείς, φορτωτές, τσάπες, φορτηγά, bob cats) καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με ακρίβεια κάθε χωματουργική εργασία, ακόμα και τις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες.

Το προσωπικό της επιχείρησή μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες.
 

 


 

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Επιθυμώντας να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, η επιχείρησή μας, δεν σταματά να επενδύει στην ανανέωση των μηχανημάτων της, του εξοπλισμού της αλλά και στην διαρκεί επιμόρφωση του προσωπικού της.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στη Σιθωνία, την Κασσάνδρα, τον Πολύγυρο, την Ιερισσό, το Άγιο Όρος και σε όλη την Χαλκιδική.

Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και ιδιωτών.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Σιθωνία, Κασσάνδρα, Πολύγυρος, Ιερισσός, Άγιο Όρος και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.