ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
banner imagebanner image
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αντωνίου Κωνσταντίνος | Χωματουργικές Εργασίες Χαλκιδική


Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας "Αντωνίου Κωνσταντίνος" η οποία βρίσκεται στην Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές χωματουργικές εργασίες, αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να φέρουμε σε πέρας μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την Χαλκιδική.

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις κτιρίων
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις Χώρων
  Καθαρισμοί Οικοπέδων
  Ισοπεδώσεις
  Μεταφορά Μπαζών & Αδρανών Υλικών
  Χώματα για κήπους 
  Αρδευτικά Έργα
 
 
Συνέπεια & Επαγγελματισμός
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από όπου μας ζητηθεί στην Χαλκιδική, διεκπεραιώνουμε κάθε έργο που θα μας ανατεθεί είτε από ιδιώτες, είτε δημόσια έργα, είτε από δήμους, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, έχοντας ιδιόκτητα μηχανήματα με πλήρη εξοπλισμό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η άριστη ποιότητα, είναι μερικοί από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας προτιμούν και μας προτείνουν όλα αυτά τα χρόνια.
 

 


 

Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε,
χωρίς καθυστερήσεις, με προσήλωση και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Σιθωνία, Κασσάνδρα, Πολύγυρος, Ιερισσός, Άγιο Όρος και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.